Få din bog ud i verden! BruunsBooks Bogpakker

Nyhed!!

Her i det nye år er jeg endelig klar med en bogpakke til dig, der drømmer om at få udgivet en bog, eller til dig der ønsker at udgive en bog på Amazon, og få den ud i verden.

BruunsBooks bogpakker er til dig, der enten ønsker at selvudgive eller til dig, der driver egen virksomhed, og ønsker at tilknytte en bog til din virksomhed.

Her kommer et par gode grunde til at en bog kan være en game-changer i din virksomhed:

  • En bog inden for dit felt styrker din ekspertise og positionerer dig som en autoritet. Det giver potentielle kunder tillid og øger din virksomheds troværdighed.
  • En bog er en fantastisk måde at nå ud til nye målgrupper på. Det kan åbne døre for nye samarbejdsmuligheder og netværksforbindelser, både lokalt og internationalt.
  • Udover at være et kraftfuldt markedsføringsværktøj, kan en bog også generere ekstra indtægter. Salget af bøger og potentielle forretningsmuligheder, der opstår som følge af din bog, kan være en stabil indtægtskilde.
  • En unik bog kan differentiere din virksomhed fra konkurrenterne. Den kan fungere som et unikt salgsargument og hjælpe dig med at skille dig ud på markedet.
  • En bog er ikke kun en midlertidig markedsføringskampagne. Den skaber varig værdi for din virksomhed ved at bevare og dele din viden på en måde, der kan fortsætte med at gavne læsere i lang tid.

Det er forholdsvis nemt at selvudgive i dag, så der er ingen grund til at vente på et forlag, og give forlaget en stor del af overskuddet.

Lad mig hjælpe dig til at tjene penge på din udgivelse. Jeg klarer alle aspekter af udgivelsesprocessen, så du kan fokusere på at dele din viden.

Læs mere her, hvor du kan se hvad de to bogpakker indeholder, og book gerne et gratis møde for at høre mere. Lad os sammen skabe noget fantastisk!