Kontakt

Om forfatter og stifter af BruunsBooks

Min forfatterrejse begyndte under Corona-nedlukningen 2021, da jeg besluttede mig for at selvudgive min første bog, “4 dage på Jamaica,” en bog, som jeg var 5 år om at skrive.

Inden jeg kastede mig ud i forlagsverdenen, var jeg allerede selvstændig. Derfor gav det mening at starte eget forlag i stedet for at give alle rettigheder væk til et andet forlag.

Udgivelsen af “4 dage på Jamaica” gjorde at jeg fik inspiration til at dele flere af mine litterære kreationer.

I maj 2022 udgav jeg derfor stolt min første børnebog, “Hajen, der tabte en tand.” Dens succes motiverede mig til at fortsætte, og derefter fulgte udgivelsen af “Hajen, der kun ville spise pomfritter” og ”Hajen, der ikke kunne sove”, og til sommer 2024 følger ”Pigen med slangehåret”.  

For at nå ud til et bredere publikum er alle BruunsBooks-udgivelser tilgængelige på Amazons KDP-platform på dansk, tysk og engelsk.

Alle BruunsBooks bøger trykkes kun, når de købes, enten via Amazon eller IngramSpark hvilket reducerer overskydende lager og fremmer miljøbevidsthed.

Tak fordi du besøger BruunsBooks, book mig endelig, hvis du har lyst til at tale om bogproduktion, eller hvis du er nysgerrig på udgivelse på Amazon.

Katrine Bruun

Katrine Bruun

Forfatter og ejer af
BruunsBooks og SalesHelp

Ida Hilden er BruunsBooks illustrator og praktikant

Ida Hilden er kunster og har tegnet i mange år. Hun har i flere omgang været praktikant hos BruunsBooks, og i snart springer hun ud som illustrator på den første børnebog: “Pigen med slangehåret”. 

Ida har i mange år delt ud af sine smukke tegninger på Instagram, og hun har også udgivet sin første bog på Amazon. 

Ida Hilden

Ida Hilden

Illustrator, tegner og kunstner

Kom forbi vores lille bogbutik i Nykøbning Sjælland

I juli 2024 flytter BruunsBooks til Nykøbing Sjælland, og derfor vil det være muligt at komme forbi vores bogshop, og købe en bog. Skriv eller ring først. Email: katrine@bruunsbooks.com – eller + 45 5011 7652