Udgiv din bog

Grafisk opsætning af din bog – layout og omslag til udgivelse i Danmark: 

 • Grafisk opsætning af layout af din bog (Atticus software)
 • Grafik til forsiden og udarbejdelse af omslag til trykkeri
 • Epub fil til udgivelse af e-bog
 • Rådgivning vedr. salg af din bog, lagerløsning og synlighed

Indeholder ikke:

 • Korrekturlæsning og oversættelse

SOMMER RABAT! 

Speciel pris i juni & juli (og kun i disse måneder) 

pris 5.000,- DKK (ex moms) max 70.000 ord 

Skriv din bog – jeg klarer resten! 

Har du lyst til at høre mere, så book et gratis møde direkte i min kalender! Jeg glæder mig til at høre mere om dig, og dine bogdrømme! 

Få din bog ud i verden med selvudgivelse på Amazon!

Jeg kan lige så godt indrømme det – jeg elsker selvudgivelse på Amazon!

Det koster ikke noget at oprette din bog på KDP-platformen. Men hvis du blot uploader, uden at have en launch plan, hvor du har salg indenfor de første 30 dage, og anmeldelser, så vil du opleve at din bog drukner, og forsvinder i mængden af bøger. Dette skete for mig med min første børnebog. Det tager tid at forstå hvordan Amazons algoritme fungerer, og det kræver at man sætter sig godt ind i niche og key words.

Jeg har udgivet 3 børnebøger på Amazon på både Engelsk og Tysk, og tilbyder nu både rådgivning om salg af bøger på Amazon, men også mere praktisk hjælp, hvor jeg opretter din bog for dig på Amazons KDP-platform.

Amazon engelsk bogpakke indeholder:

 • Oprettelse af din bog på KDP-platformen
 • Grafisk opsætning af layout (Atticus Software – ikke børnebøger)
 • Grafik til omslag
 • E-bog fil i MOBI-format
 • Udarbejdelse af cover så det passer til KDP-guidelines
 • Research af key words og niche (KPD Rocket)
 • Opsætning af Amazon Ads 

Indeholder ikke:

 • Korrekturlæsning/proof reading eller oversættelse

Vejl. pris 8.000,- DKK (ex moms).

Skriv din bog – jeg klarer resten! 

Har du lyst til at høre mere, så book et gratis møde direkte i min kalender! Jeg glæder mig til at høre mere om dig, og dine bogdrømme! 

Previous slide
Next slide