Udgiv din bog

Få din bog ud i verden med en selvudgivelse eller eget forlag

En af de ting der overraskede mig mest, da jeg startede i forlagsbranchen, var hvor vanvittigt dyrt det er at få produceret bøger i Danmark. Jeg hørte om forfattere, der betalte op til 20.000, – kun for layout til en bog!

Min første roman blev også dyr at udgive, da jeg ikke kendte til branchen, og det er derfor  blevet min passion at udgive gode bøger, uden at stå med så høje udgifter at den giver underskud. Jeg kan nemlig godt lide at tjene penge på hver af mine udgivelser! Derfor har jeg nu besluttet at lave en bogpakke til dig, der har egen virksomhed og CVR nr., og ønsker at udgive en bog.

Det kan også være til dig, der drømmer om at få udgivet din første roman, men min bogpakke er ikke en forlagskontrakt, eller en medudgiveraftale. Jeg hjælper dig, så du selv kan tjene mest muligt på din bog, og det gør du ved at have eget forlag eller selvudgive. Og ønsker du at få din bog ud i verden hjælper jeg også med at komme igang på Amazon. Se nedenstående bogpakker til selvudgivelse i Danmark og hele verden via Amazon. 

Previous slide
Next slide

Selvudgiver bogpakke til udgivelse i Danmark:

Hjælp til bog produktion til dig, der ønsker at selvudgive/starte eget forlag.

Indeholder:

 • Oprettelse af forlag og dermed modtagelse af ISBN-numre
 • Grafisk opsætning af layout af din bog (Atticus software)
 • Grafik til forsiden og udarbejdelse af omslag til trykkeri
 • Indsende bog til DBC med henblik på at få en lektørudtalelse
 • Epub fil til udgivelse af e-bog
 • Oprettelse af profil på Publizon
 • Rådgivning vedr. salg af din bog, lagerløsning og synlighed

Indeholder ikke:

 • Korrekturlæsning og oversættelse

Vejl. pris 8.000,- DKK (ex moms)

Skriv din bog – jeg klarer resten! 

Har du lyst til at høre mere, så book et gratis møde direkte i min kalender! Jeg glæder mig til at høre mere om dig, og dine bogdrømme! 

Få din bog ud i verden med selvudgivelse på Amazon!

Jeg kan lige så godt indrømme det – jeg elsker selvudgivelse på Amazon!

Det koster ikke noget at oprette din bog på KDP-platformen. Men hvis du blot uploader, uden at have en launch plan, hvor du har salg indenfor de første 30 dage, og anmeldelser, så vil du opleve at din bog drukner, og forsvinder i mængden af bøger. Dette skete for mig med min første børnebog. Det tager tid at forstå hvordan Amazons algoritme fungerer, og det kræver at man sætter sig godt ind i niche og key words.

Jeg har udgivet 3 børnebøger på Amazon på både Engelsk og Tysk, og tilbyder nu både rådgivning om salg af bøger på Amazon, men også mere praktisk hjælp, hvor jeg opretter din bog for dig på Amazons KDP-platform.

Amazon engelsk bogpakke indeholder:

 • Oprettelse af din bog på KDP-platformen
 • Grafisk opsætning af layout (Atticus Software – ikke børnebøger)
 • Grafik til omslag
 • E-bog fil i MOBI-format
 • Udarbejdelse af cover så det passer til KDP-guidelines
 • Research af key words og niche (KPD Rocket)
 • Opsætning af Amazon Ads 

Indeholder ikke:

 • Korrekturlæsning/proof reading eller oversættelse

Vejl. pris 11.000,- DKK (ex moms).

Skriv din bog – jeg klarer resten! 

Har du lyst til at høre mere, så book et gratis møde direkte i min kalender! Jeg glæder mig til at høre mere om dig, og dine bogdrømme! 

Previous slide
Next slide