Hajen, der tabte en tand – med personlig hilsen

(4 kundeanmeldelser)

kr. 150,00

Køb en signeret bog, med en personlig hilsen fra forfatteren. Den perfekte gave til kommende forældre, barsels eller dåbsgave.

Sendes med PostNord som pakke – leveringstid 2-4 dage.

En lille fisk lever alene og meget ensomt på havbunden. Bange for at tale med andre. Bange for at svømme for langt væk. Bange for alt.
Men en dag møder den en haj, som har brug for dens hjælp…
“Hajen, der tabte en tand” er en bog om at slippe frygten og få nye venner.
Den er skrevet og illustreret til børn i alderen 3-6 år. Bogen er lavet i samarbejde med børn.
Ved køb af denne bog støtter du Plastic Change, der bekæmper plastik i havet.
BruunsBooks donerer halvdelen af overskuddet til Plastic Change.

4 anmeldelser af Hajen, der tabte en tand – med personlig hilsen

 1. Jasons Verden

  En rigtig sød bog med et godt budskab og smukke illustrationer.

  Jeg synes, at det er fantastisk, at man vælge at kombinere en spændende historie til børn sammen med miljøbevidsthed fortalt i børnehøjde. Der burde laves flere bøger som denne.

 2. Hverdagens Baggård

  Vi møder en skræmt lille fisk, som er bange for alt og alle og derfor ikke har nogen venner. Den er ude og svømme og møder en haj som beder om hjælp. Men hajer er jo farlige. Hajen lover at den ikke vil spise fisken, hvis fisken hjælper hajened at finde den tand den har tabt. De leder og leder og møder en blæksprutte som har en tand i munden. Det viser sig at være hajens tand. Men blæksprutteb er også bange for hajen. Så kan de få tanden igen og bliver de spist af hajen? Det må man selv læse.

  Det er en virkelig sød historie om venskab og om at man ikke altid skal tro det værste om andre, før man lære dem at kende.
  Samtidig præsenteres vi for at der er meget plastik i havet og at vi bør gøre noget for at fjerne det, så fiskene og andre vandlevende dyr kan få det bedre.

  En bog der henvender sig godt til små børn hvor man læser højt, men også fin til børn der selv læser især hvis man syntes de skal bruge fantasien lidt og samtidig lærer noget om forurening.

  Og illustrationerne er fantastiske. Man kan virkelig bruge lang tid på at studere de forskellige sider.

  En bog der kan anbefales herfra, for personligt hyggede jeg mig hele vejen igennem.

  – Anmeldelse fra Hverdagens Baggård

 3. Kreative Pips

  Jeg læste bogen med mine to bonusdrenge på 2 og 8 år, og vi var helt enige om at det er en super fin bog. Historien om at turde møde nye mennesker er så godt skrevet. Og jeg er specielt vild med at de nye venner er anderledes end den lille fisk. Som dagens Danmark ser ud, er det vigtigt, at vi tør møde folk, der er anderledes end os selv.

  Børnene var især fanget af de flotte farverige tegninger, som gav masser at snakke om gennem bogen. Tristan på 8 år var især fascineret af den store røde blæksprutte. Mens lillebror på 2 bare syntes tegningerne var fine.

  De to store drenge på 10 og 13 år fik læst bogen som godnathistorie, og med dem kunne jeg snakke lidt mere om historien. Og især den del med at være lidt bange for at møde andre, fordi man ikke helt ved hvad de synes om en. De skiftede jo skole sidste år og skulle pludselig lære en masse nye børn at kende. Og det var de godt nok lidt bange og nervøse over, men det er gået så godt – og nu kan de næsten ikke huske at de var nervøse for at møde de nye børn.

  – Anmeldelse fra Kreative Pips

 4. Fantastiske Familiebøger

  Dette kunne sikkert have været en udemærket billedbog, men vi blev simpelthen så forvirret over at illustrationer og historie ikke passede sammen at vi glemte at nyde historie 🙃

  I første halvdel af bogen har den lille gule fisk en hajfinne spændt på rykken, i sidste halvdel af bogen er finnen væk. På intet tidspunkt i historien nævnes finnen, og man får derfor ingen forklaringen på hvorfor den er med på illustrationerne. Så under oplæsningen spurgte børnene naturligvis ind til finnen igen og igen??? Hvorfor, hvorhen, hvordan? Tja – Jeg ved det ikke 🤔

  Bogen er læst højt for Elisa på 3 år, Katrine på 8 år og Sarah på 10.

  Bogen er flot illustreret, har en god længde som oplæsningsbog og har flere sjove sider, hvor børnene skal finde “ting” undervejs i historien.

  Bogen er udgivet på forlaget Bruuns Books og er modtaget som et anmeldereksemplar.

  Anmeldelse fra Fantastiske Familiebøger

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *