Om BruunsBooks

BruunsBooks blev stiftet i november 2021, da jeg ønskede at selvudgive min første bog. Skrevet færdig grundet Corona-nedlukningen. Jeg havde i forvejen AdminHelp, og derfor var det ikke så svært at starte et forlag op fra bunden. 

Efter udgivelsen af min første roman ”4 dage på Jamaica”, fik jeg lyst til at udgive nogle af de historier, som jeg havde liggende fra dengang min datter var lille. Og i maj 2022 udkom ”Hajen, der tabte en tand”, og jeg fandt ud af at jeg elskede at producere børnebøger.

BruunsBooks vil gerne udgive bøger, der gør en forskel. Vi har ikke en speciel genre, og udgiver både romaner, fagbøger og børnebøger.

Bruunsbooks målsætning er at være et bæredygtig forlag. Vi trykker bøger on demand, og finder altid den billigste måde at udgive på.

Alle bøger udgives på Amazons platform KDP, og rådgivning omkring udgivelse på Amazon for danske selvudgivere er noget, som vi kommer til at tilbyde i løbet af 2023.

I oktober 2022 starter BruunsBooks første praktikant, som også er illustrator. Læs mere om Ida nedenunder.

Katrine Bruun

I oktober 2022 starter Ida Hilden som illustrator og praktikant hos BruunsBooks. 

Ida er kunstner, og har sin helt egen ting på instagram. 

Min første snak med Ida gik på at udgive hendes kommende bog, som er en slags tegneserie. Vi dog hurtigt ud af at det gav mening, at hun blev praktikant.

Ida er ansvarlig for SOME, illustrationer, hjælp til webshoppen og meget andet! 

Du kan følge Ida og hendes smukke tegninger her: https://www.instagram.com/artist.ida/