Udgivet i Skriv en kommentar

Mødet med din Twin Flame handler ikke om romantik…..

Da jeg mødte min Twin Flame for første gang i 2001, var jeg på ingen måde klar over hvem han var, og hvilken betydning han ville få i mit liv senere hen, og mere end 20 år efter vores korte møde på Jamaica.

Twin Flame forbindelsen handler ikke om romantisk, men om personlig udvikling. Din Twin er dit spejl, og mødet sætter en personlig rejse i gang, som du på ingen måde kan stoppe, eller kontrollere. Mødet sker, fordi det er tid til at ”vågne op”. Denne opvågning er en spirituel opvågning, som bestemt ikke er en behagelig tidstand at være i.

Det er en indre oprydning i alt det du indtil nu har været bevist om, og alle de ubeviste lag af sorg, skuffelser og ar, som skal frem i lyset, så de kan blive healet og sluppet. For mig personligt betød det, at jeg græd en masse, og derefter begyndte jeg at udvikle min spirituelle gaver, som vi alle har, men som vi bare ikke alle ved hvordan vi skal bruge.

Jeg begyndte at kunne læse tarotkort, og fornemme andres menneskers energi. Det var en underlig ny verden, som jeg trådte ind i, og det var ikke noget jeg selv havde valgt.

Twin Flames går ud og ind af hinandens liv. Mødet er så kraftfuldt at det kan være svært at være sammen for længe. For hver gang man mødes, trigger man hinanden, og man må derfor gå fra hinanden igen. Ofte er det nødvendigt med flere måneder uden nogen form for kontakt, eller kommunikation. Dette betyder dog ikke så meget, for Twins kan kommunikere med hinanden telepatisk. De kan mærke hinanden hele tiden, da de deler de samme sjæl. I denne fase uden kontakt vokser de hver for sig, healer deres lag, og er klar til det næste møde. Nogle Twins har mange år imellem hvert møde, og det er ikke til at sige, hvornår de er klar til at mødes igen.

I mit tilfælde var der 9 år imellem de første gange vi mødtes, og derefter 1 og 2 år – og flere gange var vi uden nogen form for kontakt, hvilket var frygteligt de første par gange. Det var først da jeg forstod, at denne person ikke er din romantiske partner, men dit spejl, din sjælepartner, og at I har mange mange liv foran jer, at jeg begyndte at slappe af. For i virkeligheden er man aldrig væk fra hinanden. Man er altid forbundet. Det er den smukkeste forbindelse der findes.

Men man skal miste sig selv lidt, før man kan opnå denne følelse af ægte kærlighed, som er uden begrænsninger, uden tid og sted, uden kontrol, og som man ikke kan forstå, men kun føle.

Jeg er evigt taknemmelig for hvert et øjeblik jeg har haft med min Twin, og ønsker ham alt det bedste. Jeg ved at når tiden er rigtig, vil vi forenes igen.

Læs min personlige historie om mødet med min Twin Flame i bogen ”4 dage på Jamaica”, som kan bestilles her: https://www.saxo.com/dk/4-dage-paa-jamaica_katrine-bruun_paperback_9788797331804

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *